Over Mariël

Mijn naam is Mariël Stokman en ik werk sinds 2010 als kinderpsycholoog. Ik ben afgestudeerd in de richting Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In 2015 heb ik de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog Kind- en Jeugd voltooid, waardoor ik geregistreerd sta in het BIG-register. Ik ben opgeleid in EMDR en ik ben geregistreerd Cognitief Gedragstherapeut VGCt. Daarnaast ben ik lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en ben ik gevisiteerd in 2020 op basis van de LVVP-kwaliteitscriteria. Het visitatiecertificaat is geldig voor 5 jaar.

Met veel plezier heb ik vanaf 2010 bij diverse grote GGZ instellingen in Noord- en Zuid-Holland gewerkt. Binnen deze werkplekken heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren, jongvolwassenen met een verscheidenheid aan problematiek. Te denken valt aan klachten die te maken hebben met angst, onzekerheid, stemming, rouw, trauma, boosheid, dwangmatig gedrag, tics, ADHD en autisme (ASS). Voor een uitgebreid CV verwijs ik je naar mijn LinkedIn website.

Vanaf april 2017 besloot ik om mijn eigen praktijk te beginnen vanuit het idee om persoonlijke, laagdrempelige zorg op maat en dichtbij het kind en zijn/haar ouders te kunnen bieden. Geen poespas of ingewikkelde procedures, maar gewoon goede psychologische zorg voor zowel kind als ouder. In mijn praktijk heb ik geprobeerd een huiselijke sfeer te creëren, zodat kinderen en jongeren zich snel op hun gemak voelen.