Aanmelden

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Mariël neemt vervolgens binnen twee werkdagen contact met je op voor een telefonische screening en het plannen van een eerste afspraak, ook wel intakegesprek genoemd, waarin uitgebreider stil wordt gestaan bij je klachten en verwachtingen.

Daarnaast heb je een verwijzing nodig van de huisarts, Centrum voor Jeugd en Gezin of een andere specialist om voor een vergoeding in aanmerking te komen. Vergeet niet de verwijsbrief mee te nemen naar de eerste afspraak!

Mariël vindt het belangrijk dat hulp na de aanmelding snel kan starten. Helaas is een wachttijd niet altijd te voorkomen.

LET OP:  In verband met drukte in de praktijk is het op dit moment helaas niet mogelijk om nieuwe aanmeldingen aan te nemen. Zodra er weer plek is, is dit te lezen op deze website (update: mei 2020)

Mariël raadt u aan contact op te nemen met uw huisarts of neem een kijkje op de “sociale kaart van de Haarlemmermeer”, voor een overzicht van zorgaanbieders in de regio.

Velden met een * zijn verplicht

Geslacht (*)
JongenMeisje

Gescheiden ouders?*
JaNee

In het bezit van een geldige verwijsbrief?*
JaNee